Huur de mooiste vakantiehuizen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Er zijn nog geen panden gekoppeld.

Vakantiehuizen te huur

De Champagnestreek ligt in het noorden van Frankrijk en grenst aan Lotharingen en Picardië. Officieel heet de regio Champagne-Ardenne. Belangrijke steden zijn Reims, Troyes, Langres, Châlons-en-Champagne en Chaumont. De Champagnestreek is de ideale bestemming voor een dichtbijvakantie of een weekendje weg. Je geniet er van mooie natuur, charmante dorpjes, historische steden, gastronomische restaurants en vooral...champagne! Champagne is de koning van de schuimwijnen. Hij bestaat uit chardonnay, pinot noir en pinot meunier-druif, of een combinatie ervan. De naam 'champagne' is trouwens exclusief voorbehouden voor schuimwijnen die volgens een welbepaalde methode in de Champagnestreek geproduceerd worden. Bezoek dus zeker een van de beroemde champagnehuizen van de streek zoals Mercier, Moët et Chandon, Piper-Heidsieck en Pommery. En vergeet niet om een voorraad champagne in te slaan!

Ook zin in een bruisende vakantie? Boek dan snel je vakantiehuis in de Champagne! Ontdek onze ruime waaier aan vakantiehuizen in de Champagne: romantische gîtes, authentieke boerenlandhuizen, pittoreske dorpswoningen, luxevilla's,... Bij ons vind je ongetwijfeld je gading.
We bieden eveneens  tal van vakantiehuizen in de verschillende departementen van de Champagnestreek:  Ardennes, Aube, Marne en Haute-Marne. 

Wacht dus niet langer. Boek als de bliksem je ideale vakantiehuis in de Champagne!

 

Relaxhomes netwerk